JOA opent de perspectieven van je interieur, zachtheid nestelt zich, een ziel ontwaakt.

Onze roeping is om leefruimtes te creëren die betoverend zijn, die tegemoetkomen aan alle behoeften, die aangepast zijn aan het gebruik en de eigenheid van de plek, en deze een extra vleugje ziel geven. Het vleugje dat uw woonst uniek maakt.

Getuigenissen

"We hielden van de bezieling waarmee Sébastien en zijn team zich in ons project verdiepten, van hun luisterend oor en aandacht voor de harmonie van het geheel en, uiteraard, van het resultaat dat verfijnd, elegant, fris en origineel is en dat ons meer dan een jaar later nog steeds betovert ! Bijna al onze vrienden en bezoekers (ook vaklieden en andere professionals) maken er opmerkingen over en vragen ons wie de auteur ervan is ! "

"We wilden onze benedenverdieping opknappen en deden beroep op JOA, wiens werk we al op foto hadden mogen bewonderen. Sébastien kwam bij ons thuis om de plek te "voelen" en onze wensen te doorgronden. Het werd allemaal in plan gebracht en vervolgens gemodelleerd. JOA werkt tot in het kleinste detail. De precisie, de extrapolatie en de kwaliteit van de afwerking in combinatie met zuivere, originele lijnen en nobele materialen leiden tot een adembenemend resultaat. We voelen ons echt thuis in ons nieuwe interieur, de vrucht van onze wensen en JOA's design. Ik beveel hen aan met mijn ogen dicht! Nogmaals dank aan Olivier en Sébastien en het hele team."

"De dressing die JOA voor ons heeft uitgedokterd is een puur wonder. Het ontwerp is uniek dankzij de gebruikte technieken en de originele ideeën van Sébastien. We zijn gedurende het hele project in de watten gelegd! Kortom: een vlotte uitvoering en een dagelijks plezier! Aanbevolen ! "

"Vanaf het begin van het project tot de installatie van onze bibliotheek waren we in de wolken met de manier waarop JOA’s team werkte: een warme en zeer menselijke ontvangst, een echt luisterend oor voor al onze wensen, discipline en professionaliteit op elk moment... Ze hebben verwezenlijkt waar we van droomden! Het enige probleem is dat we nu ons hele huis opnieuw willen doen met hen ! "

 

"Mijn man deed beroep op JOA om een stempel te drukken op zijn appartement, de finishing touch toe te voegen. Hij heeft veel overlegd met het team en het project kreeg na verloop van tijd haar verwachte dimensie ! Eens we het project in 3D te zien hadden kregen, volgde de installatie en het resultaat was verbluffend. Want de materialen zijn mooi, de afwerking uitstekend, en de luchtige, krachtige en warme kant waren erin aanwezig ! Het is echt verbazingwekkend hoe het project laat zien dat onze ideeën zo goed gehoord en verbeterd zijn ! Dank je JOA ! "

Wie zijn wij ?

Play Video

JOA is een team dat verschillende expertises samenbrengt. De twee oprichters, Sébastien, industrieel ontwerper, en Olivier, ingenieur, hebben zich in de loop der jaren omringd door medewerkers met verschillende profielen en kwaliteiten. Het is deze mix van ontwerpers, schrijnwerkers, architecten en commerciële krachten die JOA's kracht en bijzonderheid uitmaakt. De garantie, voor u, van een goed uitgevoerd project.

Een Belgische productie, lokaal verankerd.

Montage details

Bij JOA hebben we gekozen voor de link tussen creatie en productie. Showroom en atelier liggen dicht bij elkaar en maken een ware transparantie tussen deze twee werelden mogelijk. Zo garanderen wij een zo kort mogelijk traject voor de realisatie van jouw project, met hoge kwaliteitsnormen.