Play Video

In elke leefruimte worden eigen leefcodes, tradities en eigen gebruiken be- en geleefd. Samen met u verdiepen wij ons in úw leefgewoonten om juist dat essentiële te behouden. Op die manier creëren we een interieur dat past bij u.

Door actief te luisteren naar uw behoeftes en af te stemmen op uw interieurwensen en bouwstijl bieden wij u een door de natuur geïnspireerd concept. U zult versteld staan van de meerwaarde door de schuine- en ronde elementen in uw interieur. Perspectieven ontvouwen zich, een zachtheid nestelt zich, een ‘ziel’ ontwaakt.

Bibliothèque nature

 

De waarden van JOA

Bij JOA leiden elke dag vier kernwoorden ons in ons werk.

Creativiteit

Elk project, elke kamer is uniek. Geïnspireerd door de natuur en haar rondingen, stellen wij concepten voor die voortkomen uit 10 jaar reflectie over interieurdesign. Circulatie en ergonomie lopen als een rode draad door onze creaties.

Betrokkenheid

We praten, wisselen uit, delen, we creëren samen. Kortom, u wordt begeleid in uw projecten vanaf de reflectiefase tot aan de uitvoeringsfase.

Duurzaamheid

Wij zetten ons in voor de lange termijn, voor de waarde van een  erfgoed. Dit zijn nm. creaties die meer dan een leven lang meegaan. De hoogwaardige- en duurzame materialen die gebruikt worden, zijn een eerbetoon aan de werkwijzen van onze voorouders.

Welzijn en levensvreugde

JOA gaat simpelweg over vreugde, het gevoel dat we in de goede richting gaan. Er is duidelijk verschil nadat wij bij u geweest zijn. U voelt een duidelijk gevoel van welzijn wanneer u door uw ruimte beweegt, een nieuwe energie. U zult merken dat het meubel met u meeleeft, u aanvult met een vloeiende beweging. De perspectieven veranderen afhankelijk van het gezichtspunt. Het licht speelt met de schaduwen naargelang de seizoenen en het tijdstip van de dag.

Een stukje voorgeschiedenis

JOA werd in 2012 opgericht door Sébastien Boucquey en Olivier Doré en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. Zij zijn eerst en vooral een gespecialiseerd en vakkundig team van ontwerpers en schrijnwerkers om uw projecten uit te voeren.

In onze showroom in Schaarbeek of in ons atelier in Braine L'Alleud tekenen ze, maken ze 3D-modellen, ze programmeren, bewerken, oliën, monteren en installeren de projecten met een zeer aangename mix van professionaliteit en een goed humeur.

JOA heeft ook Belgische partners voor staalwerk, schilderwerk, hang-en sluitwerk op maat en tal van andere diensten.

Het inzetten en ondersteunen van deze lokale kennis en vaardigheden is een essentieel onderdeel van onze missie om u kwalitatieve- en duurzame producten aan te kunnen bieden.