Samen met u verdiepen we ons in uw leefgewoontes om er de essentie van te vatten en zo een interieur te creëren dat uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Aandachtig luisteren we naar de behoeftes van eenieder en in overeenstemming met de architectuur stellen we een concept voor op basis van vlotte circulatie en ergonomie. Je zult vast versteld staan van de meerwaarde die de schuine en gebogen lijnen die we ontwerpen in uw interieur teweegbrengen. Perspectieven openen zich, zachtheid nestelt zich, een ziel ontwaakt. Het meubilair krijgt vorm rond dit basisconcept als antwoord op jullie specifieke vragen.

 

Het manifest van JOA: we staan voor een zachte manier van samenwerken, met respect voor elkaar en onze omgeving.

- Geduld en sereniteit: mooie, goed doordachte dingen vragen tijd om tot rijping te komen.
- Luisteren en begrijpen: we praten, we wisselen gedachten uit, we nemen deel aan het gebeuren om jouw behoeften te begrijpen, zelfs deze die onuitgesproken blijven.
- Duurzaamheid en verantwoordelijkheid: wij zetten ons in voor duurzame creaties, creaties die meer dan een leven lang meegaan, een ode aan het gebruik van onze voorouders om met nobele materialen die op hun duurzaamheid geselecteerd zijn te werken.
- Schuine en gebogen lijnen: we gebruiken vormen die te vaak worden verwaarloosd. Dezelfde vormen die perspectieven openen, zachtheid binnenleiden, een ziel aan je interieur geven.
- Circulatie en ergonomie: de gebogen vorm laat energie circuleren voor een aangenamer thuisgevoel. Een doordachte aankleding, uniek in elk opzicht voor jouw gebruik en bijzonderheden.
- Ethiek en knowhow: wij produceren lokaal, hetzij in onze eigen werkplaatsen, hetzij in die van onze partners. We vergoeden deze deskundigheid naar zijn reële waarde, wat de kwaliteit van onze creaties garandeert in de loop van de tijd. Zo minimaliseren we ook onze impact op het milieu.
- Welzijn en vreugde: een interieur gemaakt op maat van jouw persoonlijkheid. Het is gezellig, gastvrij en brengt positieve emoties met zich mee voor jou en je dierbaren.

JOA’s microkosmos

JOA werd in 2013 opgericht door Sébastien en Olivier. Bij het begin van het project hadden ze slechts één idee in het achterhoofd en dat was een gloednieuwe aanpak aanreiken wat betreft interieurontwerpen. De ene is ontwerper, de andere ingenieur, samen vormen ze een complementair duo dat van hun ervaring een mooi moment van gezelligheid en professionalisme weet te maken.
Een toegewijd team staat hen dag in dag uit bij, klaar om je te begeleiden in alle keuzes en beslissingen. Er hangt verandering in de lucht!
De creatieve afdeling: Melissa, Charlotte en Florent begeleiden Sébastien tijdens het creatieve proces van JOA: nieuwe vondsten, schetsen, 3D modeling, alles is aanwezig om van jouw leefruimte een plek als geen ander te maken.
De commerciële krachten : Camille en Guillaume staan paraat. Camille in België en Guillaume in Frankrijk. Ze begeleiden je gedurende alle fases van het project tot de uiteindelijke uitvoering ervan. Ze zijn de gesprekspartners bij uitstek en weten raad bij om het even welke vraag rond jouw JOA-ontwerp.
Het productieteam: Fanny en Christophe zijn het duo dat toeziet op de installatie. Samen met Olivier toveren ze de creaties van de ontwerpers om in werkelijkheid. In de werkplaats worden ze omringd door een netwerk van lokale partners geselecteerd omwille van hun knowhow.
Een Franco-Belgisch team met één ding gemeen: een passie voor chocolade !