Op maat gemaakte keukenbuffetinterface - Hout en staal

Waarom kiezen voor een JOA keuken op maat?

De stap zetten naar een keuken op maat

Of uw huis nu een oud(er) gebouw is of nieuwbouw, de op maat gemaakte keuken blijft één van de belangrijkste kamers in uw huis. Of deze nu gesloten is of in open verbinding staat met de eetkamer of de woonkamer, deze ruimte moet gezelligheid, ergonomie en comfort combineren.

Als we er zoveel belang aan hechten, is dat omdat we weten dat we er een groot deel van onze tijd zullen doorbrengen, alleen of samen met ons gezin èn dat het essentieel is dat uw keuken tot in de kleinste details wordt geoptimaliseerd.

 

Buffetinterface keuken op maat - Hout, staal en roestvrij staal  Buffetinterface keuken op maat - Hout, staal en roestvrij staal

 

Veel mensen die een nieuwe keuken kopen, willen deze op een gegeven moment aanpassen aan hun eigen behoeftes en gewoontes. U kunt kiezen tussen standaardkeukens en keukens op maat die volledig zijn aangepast aan uw ruimte en uw behoeftes.

Bij JOA bestuderen we elk keukenproject om uw gebruik en de ergonomie van uw keukenruimte te begrijpen. Dan worden de verschillende werkplekken gedefinieerd en krijgt de keuken vorm. Maar welke vorm? Ronde, schuine en rechte lijnen zijn allemaal toegestaan bij JOA, daarom is het zo uniek!

Wil je meer weten? Ontdek hier onze maatwerk keukenprojecten.

 

Op maat gemaakte keukenbuffetinterface - Hout en staal

 

Innovatieve mogelijkheden voor een geoptimaliseerde keuken op maat

Onze expertise in rondingen is een aanwinst voor de doorstroom in uw ruimte, maar dat niet alleen. Een ronding omwille van een ronding is nutteloos. Bij JOA gebruiken we deze organische vorm om het ergonomische aspect te optimaliseren.

In de hoek van een kamer bijvoorbeeld, maakt een ronding het mogelijk opbergdiepte te creëren zonder de ruimte visueel binnen te dringen. Wij maken vaak grote opbergkasten in deze ruimtes, waar onze klanten dol op zijn. De in de deur geïntegreerde opbergruimtes, brede en ondiepe bakken, zorgen ervoor dat u de inhoud in één oogopslag kunt scannen. Geen eten meer dat maanden onderin de kast ligt, omdat je het vergeten was.

Dit is de grote kracht van JOA, om af te stappen van de 60 cm kast die de norm is geworden in alle zogenaamde maatwerkkeukens, ten koste van de logica van de ruimte en de ergonomie ervan. Wat is het nut van een diepte van 60 cm die de doorgang belemmert als 40 cm voldoende is?

Onze ronde lades volgen dezelfde logica. Om ergonomische en gemakkelijk toegankelijke opbergruimte te creëren waar normaal gesproken ruimte wordt verspild of niet optimaal is ingericht.

Uw keuken op maat kan dus in zijn geheel worden ontworpen, waarbij rekening wordt gehouden met de kleinste details zodat deze optimaal bij u past.

Heeft u een keukenproject? Neem hier contact met ons op en laten we het samen bekijken!

 

Op maat gemaakte keukenbuffetinterface - Hout en staal  Op maat gemaakte keukenbuffetinterface - Hout en staal

 

Geef uw op maat gemaakte keuken kwaliteitsmaterialen

Als er één meubelstuk gewild is in een interieur, dan is het wel het keukenmeubilair. Het moet bestand zijn tegen gebruik en tegen de tijd. Het is een belangrijke investering die u één of twee keer in uw leven doet, reden te meer om er goed voor te zorgen!

Bij JOA sluiten we geen compromissen op het gebied van materialen. De massieve houtsoorten, bamboe, eiken, essen en walnoot, zijn gemaakt van meerlagig hout. Dit geeft een grote stabiliteit en weerstand tegen schokken, hitte en kou. Massief hout krijgt een patina en verandert met het gebruik van de keuken. Groot impact maken of wil je het gewoon opfrissen? Goed schuren, twee lagen olie en je bent er weer jaren vanaf. Eén klap op een laminaat en je bent er doorheen, er blijft niets anders over dan het gehele meubelstuk te vervangen.

Hout is ook een bron die met veel liefde en wijsheid moet worden behandeld. Wij hebben onze eigen behuizingssystemen ontwikkeld waarmee wij tot 50% houtmateriaal kunnen besparen in vergelijking met onze concurrenten. En dit alles met een kracht en duurzaamheid die ver boven de rest uitsteekt. Geen compromis!

Het heeft bijna 10 jaar ontwikkeling met zich mee gebracht om de ideale formule te vinden tussen stijl, vorm, sterkte, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Onze andere favoriete materialen? Staal voor de zijkanten van de kast en roestvrij staal voor de werkbladen. Ook hier ligt de nadruk op duurzaamheid. Er is een reden waarom alle professionele keukens van roestvrij staal zijn gemaakt. Het is ideaal materiaal qua hygiëne en duurzaamheid.

Natuursteen, Dekton en Silestone zijn natuurlijk ook verkrijgbaar.

Ontdek hier onze keukenprojecten op maat.

 

Op maat gemaakte keukenbuffetinterface - Hout en staal  Keukeninterface op maat gemaakt dressoir - Hout, staal en roestvrij staal

 

Het kookeiland

Wilt u uw huidige keuken behouden omdat hij nog functioneel is, maar er mist iets?

De integratie van één enkel element, zoals een eiland bijvoorbeeld, kan uw ruimte volledig veranderen. Naast het bieden van extra functies aan uw keuken, is het een echte meerwaarde voor uw woning, die structuur brengt en gemakkelijk te integreren is dankzij onze materialen en vormen.

Laat u verleiden door JOA’s knowhow met een afronde, gezellig eiland. In een open ruimte geeft hij uw interieur veel zachtheid en brengt hij een ongeëvenaarde gezelligheid.

Of een meer recht en eigentijds eiland dat een afscherming bevat en een nieuwe en comfortabele voorbereidingsruimte biedt.

Wij kunnen u ook een statafel aanbieden om dichter bij uw familie of uw gasten te zijn. Zijn functie als gezelligheidsbar maakt hem tot een middelpunt van uw interieur waar uw entourage vanzelf neerstrijkt voor een gezellig moment van samenzijn.

Of een opklapbare eettafel voor meer flexibiliteit? Het kan een bijzettafel voor twee zijn, een grote tafel voor 8 of een buffettafel. Stel u voor dat uw kinderen hun huiswerk bij u maken terwijl u kookt.

Al onze creaties zijn uniek, net als jij.

 

Aangepaste keuken met gebogen eiland - hout, staal en roestvrij staal

Aangepaste keuken met centraal eiland - hout, staal en roestvrij staal

Op maat gemaakte keukenkast en tv-kast - hout, staal en roestvrij staal

Op maat gemaakt keukeneiland en uitschuifbare tafel - Hout en staal

 

Wilt u een eiland integreren in uw bestaande keuken? Neem hier contact met ons op!