Trap, opslag, optimalisatie, massief hout, maatwerk, ontwerp

Twee trappen met geïntegreerde opbergruimte voor kleine ruimtes

De trap Pano met geïntegreerde bergruimte aan de zijkant voor kleine ruimtes.

Al vele jaren biedt JOA ontwerpen aan waarin het concept van opbergruimte centraal staat. De trappen vormen hierop geen uitzondering. Twee trappen met geïntegreerde opbergruimte voor kleine ruimtes zitten in het JOA assortiment. De trap Pano is bijvoorbeeld perfect voor kleine ruimtes waar opbergruimte schaars is. Deze trap wordt in principe tussen twee muren geplaatst en maakt het mogelijk om daaronder opbergruimte te creëren. Eenvoudig te installeren, comfortabel en toch compact voor kleine ruimtes, verrast hij met zijn schuinte en verspringende-, massief houten treden.

 

Door de geringe dikte van de treden is het een compact model, perfect voor aflopende constructies waar elke centimeter telt.

Dit model is ook geschikt voor meer monolithische configuraties. In vertrekken waar het de bedoeling is de kleinste ruimte te maximaliseren om alle voorzieningen te integreren die nodig zijn voor een comfortabel interieur. Door de trap Pano te combineren met het JOA Po systeem, kunnen we een verbeterde trap aanbieden met grote, geïntegreerde opbergruimtes op die plaatsen die gewoonlijk snel wegvallen omdat ze niet praktisch zijn.

Het vaatwasgedeelte wordt afgesloten door een deur en de laden passen in de driehoekige vorm van de schuinte, alles om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.

 

Op maat gemaakte trap met opbergruimte

Custom made staircase with storage

Trap, opslag, optimalisatie, massief hout, maatwerk, ontwerp

Vind veel meer trapopstellingen via deze link. 

 

Geïntegreerde opbergruimte met Pivo, het andere trapmodel voor kleine ruimtes

Onlangs werden we geconfronteerd met een groter probleem.

De onderkant van de trap was niet toegankelijk. De twee muren waartussen de trap moest worden geplaatst zijn massief, zonder de mogelijkheid om deze aan de zijkant te openen.

Maar de klanten hebben een grote behoefte om gebruik te maken van deze ruimte onder de trap om archieven, kleding en andere ski-accessoires op te bergen, waarvan je nooit weet waar je ze moet laten als je geen kelder hebt!

Daarom stellen wij een eenvoudige trap voor die perfect beantwoordt aan hun specifieke behoeftes. Een van onze twee trappen met geïntegreerde opbergruimte, compact voor een kleine ruimte, heeft de voorkeur van de klant.

Dit is de grote kracht van JOA en zijn team van ontwerpers, onder leiding van Sébastien Boucquey, medebedenker van het bedrijf en initiator van het JOA project.

Een specifiek vraagstuk is daar en het brainstormen begint om een creatieve-, ergonomische- en duurzame oplossing te vinden zonder de esthetiek van de bestaande architectuur aan te tasten.

Sébastien stelt zich een trap voor waarvan de treden zich kunnen openen en zo toegang geven tot een grote en diepe bergruimte.

Pivo werd geboren.

 

Trap, opslag, optimalisatie, maatwerk, massief hout, ontwerp

Trap, opslag, optimalisatie, maatwerk, massief hout, ontwerp

 

Twee aan twee draaien de treden. Een klein handvat, in het hout gefreesd, maakt het gemakkelijk om de treden vast te pakken. Een steun ontvouwt zich onder invloed van de zwaartekracht en houdt de treden open, terwijl u de beschikbare ruimte inruimt.

Op een standaardhoogte kunnen maximaal 4 praktische- en bruikbare opbergruimtes worden gecreëerd.

 

Zo maak je van een beperking een echte troef!

De kers op de taart is dat de trap is gemaakt van massief bamboe, met inbegrip van de interne opbergruimtes. Uw spullen zijn zo beschermd en afgeschermd van het frame, en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over luchtvochtigheid. Deze twee trappen met geïntegreerde opbergruimte voor kleine ruimtes zijn verkrijgbaar bij JOA.

U kunt onze andere ontwerpen vinden via deze link .