Aménagements sur mesure, local, matériaux noble, valeurs, design, créateur

Welkom op de blog van JOA

JOA feest binnen enkele dagen zijn 8ste verjaardag.  Het is de gelegenheid bij uitstek om deze ludieke blog te lanceren die u meeneemt achter de schermen van het JOA-decor.

Wij delen met u onze geschiedenis, onze inspiratiebronnen, onze waarden. We nemen u ook mee op ontdekking van de stapsgewijze realisatie van een project, van het prille eerste idee tot de productie in onze ateliers. Vroegere en huidige klanten brengen voor u verslag uit van hun belevenis. 

Waarom eerder dit materiaal dan een ander? Waar en hoe worden de meubels vervaardigd? Welke keuzes hebben we gemaakt in termen van bedrijfsstrategie? Zoveel, en nog veel meer vragen vinden hier hun antwoord in de loop van de volgende weken en maanden in de vorm van teksten, foto’s en filmpjes.

Een hele uitdaging !